Okej, lite mer nyanserat är det nog

Coping With 5 Common Sex Problems - US News and World Report

Ovan länkas till en intressant artikel, som jag fick skickad av en kommentator här på bloggen, behandlandes problemet icke fungerande sexliv. Artikeln statuerar: "Alla har rätt till ett tillfredsställande sexliv".

Artikelförfattarna dryftar problematiken med ett dåligt fungerande sexliv i parförhållanden. Fastän saken som behandlas i skriften egentligen är en annan än den jag skrev om för några dagar sen, angående rätten till sex, så är det intressant att bli varse att saker och ting inte endast är svart eller vitt. Problematiken, eller kanske snarare lusten eftersom sexbehov inte är så mycket teori, är mer djupgående än så.

Diplomatiskt uttryckt kan man se det som så att ingen har rätt till sex (såsom i "detta kräver jag"), men alla människor borde ha rätt till sex. Till och med tillfredsställande sådan.

Jag vet inte om ni egentligen blev klokare av det här. 


Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

1 kommentarer:

Sanna Rayman sa...

I den här frågan är det kanske inte ens meningen att vi ska bli klokare, någonsin. Hela grejen med reproduktion kanske är föreställningen att practice makes perfect? Lite missnöje i botten och mänsklighetens fortlevnad är säkrad!